Kulinaria 2014 – Program

Dodano: 2 września 2014
 

Program Festiwalu Brzmienia i Podniebienia – Kulinaria 2014

13 września 2014 – Bulwar Zachodni

12:00 – rozpoczęcie regat wioślarskich o Puchar Prezydenta Miasta z udziałem Tadeusza Jędrzejczaka, prezydenta miasta Gorzowa Wlkp. oraz Grzegorza Jóźwiaka, burmistrza Dziwnowa
12:30 – występ zespołu z Dziwnowa – Gminy Partnerskiej
13:00 – 15:00 muzyka mechaniczna

15:00 – zakończenie regat wioślarskich i wręczenie pucharów
15:30 – Paprykalaba – koncert orkiestry warzywnej (po koncercie zapraszamy na otwarte warsztaty w budowaniu instrumentów z warzywa, które odbędą się w namiocie nieopodal sceny)
16:00 – Formacja Chatelet – pokaz kulinarny cz. 1
16:30 – Pokaz kuchni molekularnej
17:00 – Paprykalaba – zakończenie warsztatów koncertem na scenie
17:30 – Formacja Chatelet – pokaz kulinarny cz. 2
18:00 – Pokaz kuchni molekularnej
18:30 – 19:00 Formacja Chatelet – pokaz kulinarny cz. 3
19:30 – 20:30 Formacja Chatelet – występ kabaretowy
ok. 21:00 – koncert zespołu Brathanki

13 września 2014 – Hala Targowa nr 3

10:00 – rozpoczęcie pierwszego dnia targów
11:00 – oficjalne otwarcie Festiwalu Brzmienia i Podniebienia Kulinaria 2014 przez Tadeusza Jędrzejczaka, prezydenta Gorzowa Wielkopolskiego oraz Grzegorza Jóźwiaka, burmistrza Dziwnowa
12:00 – rozpoczęcie Bitwy Kulinarnej
12:00 – degustacje, atrakcje dla dzieci, konkursy
17:00 – ogłoszenie wyników fotokonkursu na Facebooku i wręczenie nagród
18:00 – ogłoszenie zwycięzców I dnia Bitwy Kulinarnej i wręczenie nagród
20:00 – zakończenie pierwszego dnia targów

14 września 2014 – Hala Targowa nr 3

11:00 – rozpoczęcie drugiego dnia targów
12:00 – rozpoczęcie Bitwy Kulinarnej
12:00 – degustacje, atrakcje dla dzieci, konkursy
16:00 – ogłoszenie wyników fotokonkursu na Facebooku i wręczenie nagród
17:00 – ogłoszenie zwycięzców II dnia Bitwy Kulinarnej i wręczenie nagród
18:00 – zakończenie targów i Festiwalu Brzmienia i Podniebienia Kulinaria 2014

 

Europenian flag

.